Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 18 jan 16, 14:59
Endret: 18 jan 16, 15:00
Endret av: kjell-H

Detta skriver fredrikstadfk.no om Tønne:

 

FFK har signert Erik Tønne på ett års avtale. 

- Føles godt å endelig være på plass. Forskjellige saker som skulle på plass, men det er godt å endelig være her. Spennende med spillerne i troppen og trenerteamet. Jeg vet at det er en storklubb jeg kommer til. Tradisjoner og erfaring i klubben, så fundamentet er der for at både jeg og klubben skal få en god utvikling videre, sier Tønne til fredrikstadfk.no.  

Tønne er venstreback, og spilte fast på et Glimt-lag som gjennom høstsesongen leverte meget gode resultater.  Nå er 24-åringen altså klar for FFK-spill. Tønne startet karrieren i Nardo. 15 år gammel gikk turen til Rosenborg, før turen noen år senere gikk til Strindheim. Der var han var lagets toppscorer to sesonger på rad i 2. divisjon.

- Hvordan vil du beskrive deg selv for de som ikke har sett deg så mye i aksjon?
- En spiller som er offensiv av natur, både i pasningsspill og tankegang. Hardarbeidende og hundre prosent ærlig spiller, sier Tønne.

I 2011 ble det Englands-flytt for Tønne med Sheffield United som ny arbeidsgiver, som også skulle gi utlån til York City våren 2012. Året etter ble det utlån til Hamarkameratene, men signerte permanent overgang til Sandnes Ulf i august 2013.  Sist sommer gikk turen videre til Bodø/Glimt etter å ha blitt hentet av Jan Halvor Halvorsen på kontrakt ut sesongen. 

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f