Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 18 des 15, 07:54

http://www.nrk.no/ostfold/ffk-skal-vaere-edruelige-med-spillerkjopene-1.12710208 

Det blir ingen pengefest for nye FFK-spillere, selv om styret i har varslet fem millioner kroner til spillerkjøp foran neste sesong.

De melder 8-10 spillere. Hvis vi sier 10, så er det 500k, det kan vel sies å være greit i norsk målestokk kanskje? Kanskje vi rett og slett slipper 20 000 spillere på prøve denne sesongen?

Hvem er på shortlist? Skogmo og Valentin? Prislappen på Kjelsrud var vel rundt 500k ifjor var den ikke? Siste år av kontrakten? Kommer det noen skjulte skatter fra sydligere strøk?

– Henrik har ett år igjen av kontrakten med Odd og må eventuelt kjøpes ut. Vi har en sunn økonomi, men vi har ikke masse penger å hente spillere for, sier treneren.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo åpner samtidig for at spissen skal få fortsette i eliteserieklubben når han kommer tilbake fra lånet i Fredrikstad.

– Jeg snakket med Henrik senest i går (onsdag), og han er ikke negativ til å komme tilbake igjen. Han vil helst spille eliteseriefotball, selvfølgelig, men der er han i en konkurransesituasjon med Olivier Occéan. Han skal i utgangspunktet tilbake hit, med mindre det kommer et bud som er så bra at det passer alle, sier Fagermo til Telemarksavisa.

 

 

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)
______________________________________
http://twitter.com/endre82
Forøvrig Østfoldmester i Hattrick.org


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f