Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Fredd

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1206

Lagt til: 27 apr 15, 20:57

Opprinnelig postet av Erikk

Før kampen var vi klar over at 2 vikitige spillere var suspendert, rett før kampen ble Aasheim skadet. Jeg antar at mye av den offensive taktikken vår dermed dreide seg om Kjelsrud-Johansen. Som vi så ble han skadet etter 5 minutter.

Med de spillerne han da hadde til rådighet, hva kunne han ha gjort anderledes?

Jeg mener at det største problemet ikke er laguttaket eller byttene/disponeringene som gjøres underveis, men det som gjøres inn mot kamper og på treningsfeltet hver dag. Jeg vet jeg skal være forsiktig for jeg vet ikke hva som blir gjort på treningene, men jeg synes det er bemerkelsesverdig at så mange spillere har blitt dårligere under HWL. Om det er systemet de er satt i som gjør at de blir dårligere, eller om treningene ikke holder mål vet jeg ikke. HWL får uansett ikke ut potensialet til mange av spillerne i FFK. Det er flere eksempler på spillere som har vært gode/brukbare i andre klubber som nå faller helt gjennom. Jeg tenker da først og fremst på Shaswari og Nystrøm, men fjorårssesongen viste at Christian Berg, som var veldig god for B/G sesongen de rykket opp, var dårlig i fjor. Eller en Robert Stene som puttet jevnt og trutt for Ranheim i mange år. 

Det sier meg mye at FFK gang på gang ikke gjør det som HWL sier i forkant av kampene at de skal gjøre. Har HWL den nødvendige respekten i laget? Styrer sterke personligheter treningene selv? Synes tendensene er litt de samme som under Aune. 

---------------------------

Fredd


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340