Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 21 apr 15, 19:54

det er et par ting som slår meg etter 3 kamper. 

Vi har store problemer på høyresiden bakover. Når rafn går opp på sine offansive løp, og de andre for kontra så er det helt åpent på høyre siden. Dette skjer mange ganger i alle de tre kampene som er spillt hittil.

En annen ting er att det er altfor mange lange baller som blir spillt opp på kjellsrud som da står feilvent.. som da gir en støtte passning (og dette fører ofte til att motstanderen rekker å komme i balanse. var vel mye av samme vi prøvde på med Stene som ikke funka).Trur ikke dette er den beste måten å bruke han på. han bør få baller inn fra siden så kan han krige i boks. 

Bevegelsene er til tider helt håpløse... de løper nesten i ring rundt seg selv... og ofte bak en motspiller.   en annen ting, har vi ingen som kan true bakrom, syntes det er utrolig lite som skjer i motstanderens bakrom. 

har egentlig vært fan av å ha rafn på back plass.. men beynner å bli mere sikker på att han bør settes opp og få lønn inn bak (lønn har vel grei fart han og). Enten må vi få noen til å passe bedre på rommet som rafn etterlater når han er så offansive som han er. eller så bør han plasseres opp, og få en som heller kan servere rafn lengre opp på banen og "bli igjen" mens han jobber oppover på banen (sammen med resten av midtbanen)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340