Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 30 jan 15, 17:58

Fikk ikke sett hele kampen. Men Lønn Jensen klarte seg ikke så veldig bra på venstre siden(ble byttet ut i pausen).Etter pausen så spilte Begby venstre back og da ble det bedre på venstre siden både bakover og fremover. 

Synes Straith virket lovende ut etter hans første kamp for FFK. Tror han og Sansara kan bli et meget bra stopper par.

FFK hadde vell 2-4 i stolpen idag så vi kunne egentlig fort ha scoret mer en 2 mål idag. Målet til nystrøm var fint men det skal sies at han også hadde 2-3 helt klare målsjangser der han blåste ballen langt over mål.Nystrøm var FFK sin kaptein idag(Merkelig valg av trener da jeg trodde Sansara skulle være kaptein).

Kjelsrud Johansen spilte en bra kamp.Fint mål som han headet inn.Han er veldig flink til å vinne baller på hodet men desverre så er det svært få FFK spillere som er der og tar imot ballene han vinner.(Detta må FFK gjøre noe med).

Men alt i alt så synes jeg at FFK spilte en bra kamp. Jeg er hvertfall fornøyd med dagens kamp.Hadde litt tendelser å spille farlige baller midt på banen i steder for sikre baller langs kantene.Men det regner jeg med at Trener teamet så også.Hehe

FFK bør ha inn 1 venstreback.1 Stopper(Backup). 1 spiss da jeg er veldig usikker på om Nystrøm klarer å levere jevnt gjennom sesongen.

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f