Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

malurt

A-lagspiller
Ble medlem: 26 jan 13
Innlegg: 499

Lagt til: 10 nov 14, 23:16

Vidar er en person som jobber og alltid kjemper. ikke verdens mest tekniske spiller, men er en som kjemper og blør for drakta hver kamp. Vet att det fleste ikke likte grorud i ffk, men i år mener jeg han har vært mere enn bra nok til å forsvare en plass videre. Og nok en ting som er merkelig, solberg? han har da ikke prestert når han var på banen.. ellers har han bare vært skadet, også er det en vi skal sattse vidre på? vi skal ha en stall på 20 mann sier bakken, også skal vi ha nystrøm og solberg som er ganske sikkre på å skrive seg på skade slita i 2015! Skal ikke hyle for mye føre jeg får høre hvile spillere som kommer inn, men syntes dette er mildt sagt merkelig. Og som alle andre sier her, det må da for faan være mulig å formidle att vidar ikke får kontrakt videre før alt er over? når bakken er så bastant på att ingen av de har mulighet til å forhandle så tyder det på att de har bestemt seg for en stund siden og ikke noe de har vært i tvil om !

har heldig vis vært lite skandaler og negative ting å ta opp når det kommer til styring av klubben og ledelsen. Men nå er det noe rart som skjer, og vi tar jo også bort mye rutine. alle som går ut er jo "gamle"

Blir spennende å se hva som skjer de neste ukene nå, bakken må forklare valget og ta tak i dette fort, eller blir det i alle fall dårlig med fornyelse av sessong kortene de skulle selge før jul


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f