Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 01 okt 14, 12:05

Deilig med stang inn - det har vel både laget, klubben og tilhengere fortjent. Når det er sagt så går leveransene utpå der opp og ned. Ranheim er et meget godt lag, jeg tror ikke vi skal forvente mer med de spoillerne vi nå har enn det FFK leverte i 1. omgang og de siste 15 minuttene av 2. omgang. Vesentlig bedre enn det er vi ikke, og vi har ikke vært det tidligere i år heller.

For situasjonen som skapte straffe blir dette dumt med mindre Grorud virkelig hadde en grunn til å reagere i kampens hete som balleklyping etc. Men når det er sagt så ser det ut til at mange retter sinnet mot Grorud for både det ene og det andre i hver eneste kamp. Det betyr enten at dere ikke har peiling, eller at dere mener det er andre grunner til at han skal være den kontinuerlige syndebukken. I år har Lars Grorud vært brenngod, han er den mest oppofrende forsvarsspilleren vi har, og gir klare meldinger til sinde medspillere, som kaptein, når folk ikke gjør jobben. Som f.eks. Masalin som ikke rykker ut for å ta baller mellom stoppere og han som medfører at Grorud må klæske ballen ut til corner etc. ved flere anledninger, for så å få dritten fra publlikum p.g.a. dette (ja dere, Masalin skal seff. ha kred. for den vanvittig bra strafferedningen, det har ikke noe med det å gjøre....) Og det gjelder andre situasjoner, gjerne der Haitam ikke henger med når han burde.

Skal forventningene settes høyere så må det være på følgende spillere:

Dag A. Olsen kommer til kort i mer eller mindre hver kamp og har mer eller mindre lite å by på, denne plassen bør andre få tilgang til.

Haitam bør derimot ha mye mer å gå på enn det han viser, det så vi jo på slutten av kampen sist.

Støtt guttane, støtt vår eminente kaptein, 3 poeng i Bergen nå så er vi på sporet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f