Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 21 sep 14, 22:09

[/quote]

og hvem sin skyld er det at de mangler sammspill, joda HWL selv, Han bytter jo om på folk som bare det. Når det endelig løsner for Momo nei da benker vi han. Når endelig forsvaret sitter i Grorud sitt skadefravær neida da bryter vi opp i det også så fort Grorud er frisk.

Det er HWL sin oppgave og forklare rollen til hver enkelt posisjon og hvordan den rollen bør bevege seg i forhold til de andre. Når da spillerne ikke vet hvordan de skal bevege seg så har rett og slett HWL feilet massivt i jobben sin.

FFK har dessverre ikke råd til å sparke HWL og som trenere flest har ikke HWL nok stolthet til å innrømme at han har feilet og at det er på tide å gi seg.

HWL kommer aldri til å trekke seg og med mindre det kommer inn frisk kapital til å sparke treneren så kan vi se langt etter opprykk i 2015 også.

[/quote]

Det er rotasjonen i angrepsspillet som er hovedproblemet, det finnes jo ikke kontinuitet i dette overhodet. At Wibe Lund har mange å velge ut av ser ut til å være problemet for han skifter jo ALLTID. Nå håper jeg virkelig at Westgård blir prioritert på topp ut sesongen. D.A. Olsen holder ikke en hel kamp, la han han spille de siste 20 minuttene. Grorud har ikke noe med saken å gjøre, vært blant FFK's beste i 2014, flott type med helhjertet innsats, da er jeg mer skeptisk til leveransen til IFK Gøteborg eksporten vår - SLAPT !!!

Til slutt: Hvorfor vente til 80 minutt med bytter når det kun skapes en sjanse i 2. omgang, etter 46 minutters spill? For meg en gåte og et klart tegn på lmanglende handlekraft. Mistet troen nå på Wibe-Lund med assistent. Forventer at de går av dersom man i år faller utenfor kvalifiseringspuljen, det blir for dumt med disse ressursene tilgjengelig.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340