Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 22 aug 14, 09:42

Opprinnelig postet av Rey

Opprinnelig postet av oleoleole

Ja, vi alle ønsker egentlig naturgress. Vi kan alltids håpe at det kommer tilbake en eller annen gang. Ellers er det vel bare snakk om tid før kunstgress blir det samme som naturgress :p

Kan vi fortsatt håpe på naturgress på stadion? I og  med at Cowi har funnet ut at det kan koste opp til 20 mill å legge kunstgress.

Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med at det ikke ble lagt kunstgress når vi fikk tilbud om tilskudd på 1 mill fra kommunen i 2012.

Jeg mener faktisk at det er bedre økonomi å bruke naturgresset videre. For det første fordi plasten må byttes ut forholdsvis ofte, og oftere hvis banen brukes mye. Kommunen kan ikke ha det sånn at det blir debatt og bråk i kommunestyret hver eneste gang det skal settes av 4-5 millioner til ny plast... 

For det andre har vi idag en naturgressbane som ikke koster noe i etablering, kun i drift og vedlikehold. Dette passer mye bedre med kommune-økonomi.

Med godt vedlikehold kan banen brukes hardere enn idag, det er jeg ganske sikker på. Ihvertfall inntil man faktisk har funnet ut at det er behov for mer kunstgress og kamparena for lokale klubber.  Men begynner det ikke å bli ganske bra dekning med kunstgress i Fredrikstad og omegn? Vi vet jo heller ikke om de lokale klubbene er villige til å bruke stadion til trening og kamp til den prisen kommunen setter.

Det er mange løse tråder her, og inntil man har fått sama dem bør man legge kunstgresset på is.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340