Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 05 aug 14, 11:26

Louis van Gaal har tatt over roret. Der David Moyes overtok en oppgave som kunne sies å strekke begrepet "hoppe etter Wirkola" til det ytterste, har van Gaal fått den mer takknemlige oppgaven å hoppe etter Eddie the Eagle. Sist sesong var Uniteds dårligste i ligaen siden 1990, og i 1990 ble det tross alt triumf i FA-cupen.

Den nye sjefen har allerede styrket stallen med nytt talent; Ander Herrera og Luke Shaw kan begge bli gode tilvekster. Særlig Shaw har allerede vist svært gode takter i sesongoppkjøringen. Treningsturneringen i USA sluttet på beste vis da erkerivalen ble slått 3-1 i finalen, og nå gjenstår kun en kamp mot Valencia på Old Trafford før ligaen starter.

Når nå Ryan Giggs har lagt opp, Nemanja Vidic og Patrice Evra har dratt til Italia, Rio Ferdinand til QPR og sesongen starter med skader på to av de mest erfarne spillerne (Carrick og Van Persie) kan ungdommen få mange sjanser, og da er det hyggelig å mimre tilbake til sommeren 1995 da Alan Hansen sa "you can't win anything with kids". Kidsa vant både serie og FA-cup i 1996 og ble sentrale for United i en rekke sesonger deretter.

Motstander i første serierunde er den samme som i fjor - Swansea. Vi glær oss.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f