Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 20 jul 14, 16:48
Endret: 20 jul 14, 16:51
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av Costanza

Jeg reagerer på at Geir Bakken uttaler at Netan Samsara er en spiller som forsterker førsteelleveren. Det betyr enten at Bakken mener Samsara er en bedre fotballspiller enn Vidar Martinsen eller Lars Grorud, eventuelt at Aleesami er på vei ut og Samsara går rett inn på laget som venstreback. Det er greit at Bakken har slike meninger, men denne uttalelsen vitner om en uheldig rolleblanding. Det er hovedtrener Håkon Wibe Lund sin oppgave å vurdere om Samsara går rett inn på laget eller ikke. Når det er sagt så håper jeg selvsagt Bakken har rett...

Når det gjelder Tore Andreas Gundersen så er jo han en spillertype vi kunne trenge. Men samtidig er han en spiller som aldri har slått gjennom, og som neppe har et stort utviklingspotensial i en alder av 28 år. Ut fra dagens situasjon så faller jeg imidlertid ned på at Gundersen kanskje kan vær en nøktern, fornuftig og realistisk løsning. Sannsynligvis et langt bedre alternativ enn Robert Stene.


?


FFK hadde tre disponible forsvarsspillere til Bryne-kampen. Det er jo ikke en personlig mening, det er realiteten. At Bakken sier han forsterker førsteelleveren kan da ikke være noen overdrivelse vel? 

 

Forresten enig med deg angående Gundersen. Han kan da heller ikke være noen dyr signering, han er klubbløs og oversvømmes nok ikke av tilbud i fattige fotball-Norge. Dessuten uttalte han at han har veldig lyst til å signere, og det er aldri en ulempe.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f