Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 14 jun 14, 10:19
Endret: 14 jun 14, 10:27
Endret av: Tøfflus

Ryktet forteller at Mexico ble snytt for to mål av dommerteamet i kampen mot Kamerun. Det kan jo bli helt avgjørende, det er ikke uvanlig at målforskjell sender lag videre eller ut av VM ... For eksempel gikk Mexico selv videre på bedre målforskjell enn Sør-Afrika for fire år siden. Også mellom Ghana og Australia var det målforskjellen som avgjorde. Og vi husker jo alle (?) VM 94 hvor alle lagene i Norges gruppe endte på fire poeng og Norge røk ut på færre scorede mål ...

Kampen mellom Nederland og Spania tok en uventet vending etter pause. Spania var sløvere i gjenvinningsfasen etter balltap enn vi er vant til å se dem, og resultatet ble stygt. Nederland kontret dem fullstendig i senk. 5-1-målet var av en slik natur at det bør inn i ordboka som illustrasjon av ordet "ydmykende". Måten Robben kom seg foran i løpsduellen, skar inn foran forsvareren og lurte av Casillas før han snudde en ekstra gang og dundret ballen i mål fra ti meter - det må ha svidd langt inn i den spanske stoltheten, det vil si det de måtte ha igjen av stolthet på det tidspunktet. Det var vel bortimot det verste resultatet en regjerende mester har fått i åpningskampen noensinne.

EDIT: Ja, det er med god margin det verste. Sjekket de tidligere åpningskampene til regjerende mestere, og ingen har vært i nærheten en gang. Regjerende mester har tapt noen få ganger (senest Frankrike i 2002), men aldri med stygge sifre.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f