Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 02 jun 14, 14:09

Midstoppere:

Vidar bør være med videre uansett om vi rykker opp eller ikke.

Lars Grorud bør være med videre hvis vi ikke rykker opp. Jeg synes ikke han har noe Tippeliganivå inne, da det går litt for tregt for han. Han er svak med ballen, og beveger seg litt for sent. Men han har som nevnt her vært meget bra de siste 5-6 kampene, faktisk en av våre aller beste spillere. Jeg synes han han innsett at han må gjøre ting enkelt og greit, og spille fra seg ballen tidligere. Vår beste stopper til nå denne sesongen.

Kevin Duré er fryktelig skadeutsatt. Han har heller ikke noen utpreget x-faktor over seg. Dårlig fart, ganske bra duellkraft, og brukbar med ballen. Har nok det største potensiale av våre tre stoppere, men heller ikke noe mer. En skuffende sesong så langt. Vi bør uansett prøve å forlenge med han synes jeg.

Hvordan gjør forresten Ole Strømsborg det i Kvik? Er han en spiller å hente tilbake?

Man bør også forhøre seg med lokale Anders Østli etter sesongen. Han er 83-modell, altså 32 år gammel før neste sesong. Det kunne vært en fin, lokal forsterkning. Men slik tingene er nå har han det nok bedre i LSK.

Magnar Ødegaard i LSK er en lokal gutt (sarping) som ikke får noe særlig spilletid i LSK. Kan spille både høyreback og stopper. Det skader ikke å forhøre seg.

Hva er ståa for Agim Shabani (88-modell) for tida? Han er jo ikke mer enn 26 år og burde vært en interessant spiller hvis han har trent godt og holdt seg skadefri.

Dardan Mehmeti i Kvik er vel også en stopper det har vært snakket om tidligere. 

Har vi forresten noen lokale midtstoppertalenter som kan ta steget etterhvert?

Jaja, jeg slenger ihvertfall ut noen navn her. Noen som har noen gode synspunkter?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f