Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 25 mai 14, 22:39

Opprinnelig postet av Costanza

Robert Stene har fått mye hard medfart, til dels fortjent også, for sin innsats i spissrollen. Men hvor er kritikken mot Steffen Nystrøm? Jeg tror aldri jeg har sett en mer daff og uinspirert spiss i FFK-drakt. 

Jeg har kritisert Steffen Nystrøm omtrent etter alle kampene han har spilt for FFK. Jeg forstår ikke den signeringen i det hele tatt. Funker ikke i noen posisjoner på FFK-laget. En 17-åring fra Engelsviken funker bedre, og det sier sitt egentlig.

Opprinnelig postet av Costanza

Jeg synes Olsen bør få prøve seg som spiss mot Strømmen, med enten Stene eller Westgård hengende bak seg.

For øvrig vil jeg igjen trekke frem Lars Grorud fra dagens kamp som igjen er av våre beste spillere. Etter en rufsete sesongåpning har han virkelig spilt seg opp.

Robert Stene har karantene mot Strømmen.

Enig ang Lars Grorud. Han har vært vår beste forsvarsspiller de siste 4-5 kampene. Han spiller på seg selvtillit når han slutter med alt det tullet han drev med tidligere. Nå spiller han raskere fra seg ballen, og lemper heller ballen opp på banen når han er presset. Før skulle han drible og rote bort ballen. Jeg mener også bestemt at Grorud er tryggere med Vidar Martinsen ved siden av seg pga Vidars hurtighet.

Grorud og Duré funker ikke. Duré er vel sånn passe oppskrytt også. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340