Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Nøtt

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 mar 14
Innlegg: 23

Lagt til: 25 mai 14, 18:16
Endret: 25 mai 14, 18:19
Endret av: Nøtt

Opprinnelig postet av Rey

 

Robert Stene syns jeg var god i dag. Hadde vel forarbeidet til 1-0 og skaffet straffe til 2-0 og jobbet ellers bra. Det samme var egentlig Grorud også, hvis vi ser bort fra selvmålet. Han har hevet seg bra de siste kampene

[/quote]

Første mål kom fra flott spill mellom Åsheim og Olsen på kant, Olsen legger inn til momo som jeg synes gjør en god jobb og stuper inn mot ballen, ballen går videre mot Stene men han blir dyttet i ryggen og ballen ender hos Begby. Dytt i ryggen kvalifiserer ikke til forarbeid i min bok.

Jeg vet Stene har fått mye pepper så jeg skal prøve å begrenese meg, men der jeg satt å så kampen var frustrasjonen stor over Stene i dag. Han mister jo ballen til motstander hver eneste gang han får ballen, utrolig frustrerende å se på. Og du så det på Stene selv at han hadde en fæl dag på jobben. Han skaffer riktignok straffe å det skal han ha for, det gjør at han får et ekstra poeng på børsen fra meg.

Synes kantene våre er gode i dag. Olsen med en målgivende burde kanskje hatt to, pluss ett mål på str. Begby gjør en god kamp frem til han lager straffe, morro.

Momo synes jeg var et friskt pust å du så at han la sjela si alt han fåretok seg i dag.

Synes Olsen var beste mann i dag men hyggelig at Begby blir kåret til banens beste med tanke på alder og fin deby.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340