Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 04 mai 14, 19:47

Jeg visste at dette ikke kom til å bli en opprykkssesong, men det er litt synd at man allerede etter syv serierunder får dette endelig bekreftet. Av alle trenerne vi har hatt i det siste så er det ennå ikke en eneste en av dem som har funnet ut hvordan man skal spille med lag som vi på papiret skal være bedre enn.Vi burde ha tatt en haug med poeng på hjemmebane, men sliter som juling med å avgjøre kampene der andre lag som skal kjempe i toppen ofte vinner greit. Alta på bortebane bør også gi tre poeng om kvalifiseringsplass skal være innen rekkevidde.

Det er passe drøyt at vi allerede nå begynner å bli hektet av på direkte opprykksplass. Tre usle mål på seks kamper er rett og slett ikke godt nok. Vi har nok erfaring i denne troppen at arbeidsuhell ikke skal gjenta seg kamp, etter kamp, etter kamp etter hver /&%¤&%¤%& kamp. Da heter det ikke lengre arbeidsuhell, men udyktighet fra hele laget inkludert trener.

På tide at man enten satser skikkelig på et opprykk eller innfinner seg med at man nå er et middels Adeccoliga-lag. Kvasiløsninger som de siste sesongene begynner vel flere å bli lei av. Går man ut med mål, så får man også sette de til livs, ikke bare prate om det.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340