Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 01 mai 14, 22:41

Igjen føler jeg at det er gode kombinasjoner på kant, da spesielt på venstre. I starten var vi gode på begge flanker, men nå fungerer ikke Rafn offensivt lenger, og nystrøm skaper alt for lite. Dessverre er bevegelsen i boks alt for dårlig samtidig som at innleggene ikke er bra nok når de først kommer. Vi har en drøss av Cornere og var veldig nære i første omgang. Derfor skjønner jeg ikke at man gikk bort fra den cornertaktikken med innoverskrudde cornere på en klynge inntil keeper. Plutselig i andre omgang begynte vi med utoverskrudde cornere enda vi skapte farlige situasjoner i hele første omgang.

Det er vel og bra at Stene løper mye, det savnet vi i fjor og gutten skal virkelig ha skryt for å tatt seg opp. Allikevel så mener jeg at han ikke er riktig person for dette kampbildet. Når Kisa ligger lavt og FFK presser savner jeg det smarte løpet fra spissen. Jeg har en følelse av at Westgaard er bedre til å lese de åpningene. Det gjelder ikke bare å løpe mye, men også riktig, da spesielt i angrep. I forsvar derimot gjør Stene en kjempejobb som førsteforsvarer.

Uenig med Ebenfalk ang. Aleesami. Synes han gjør en kjempejobb både offensivt og deffensivt. Offensivt må han være en av landets beste venstrebacker og jeg tviler på at vi beholder han lenge. Kan jobbe ytterligere med dødballfoten, men smartnessen og ikke minst teknikken holder skyhøyt nivå.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340