Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

thh

Knøttespiller
Ble medlem: 07 mai 08
Innlegg: 46

Lagt til: 12 apr 14, 14:50
Endret: 13 apr 14, 11:36
Endret av: Holters

Kjære FFK-supportere!

Jeg er forundret over hele tiden den negative utbrudd mot enkelte spillere. Hvordan tror dere disse opplever slik omtale? Særlig om bedømmelsen oppleves helt urettferdig. Jeg håper at vedkommende ikke leser slike negative utblåsninger, for på meg ville det føle veldig urettferdig og sårende.

Laget blir jo tatt ut av klubbens ansvarlige ledere / trenere og derved troppens for øyeblikkets beste spillere. At vi ikke alltid er enige kan jo skje, men vi vet jo ikke om det er ting  / dagsform / småskade o.l. som kan være årsaken.

 

 I torsdagens blogg fra "Jokke" bet jeg meg spessielt i hans bedømming av lagetes forsvar. Han skriver at i kampen mot Tromsø var forsvarsspillet bunnsolid over hele banen, og her er nok FFK best i divisjonen. Da mener jeg at utbruddene mot enkelte må direkte være feil og da ekstra sårende for de det gjelder.

At det skal gå ann og fortelle at enkelte har spilt en dårlig kamp er jo helt vanlig, men her mener jeg det er enkelte som systematisk "mobber" enkeltspillere.

 Mobbe våre egene spillere, skal vi virkelig gjøre det her på forumet.

For min egen del mener jeg andre i forsvaret har skuffet mer enn akkuratt mobbeofferet som jeg synes har vært den tøffeste og mest oppofrende av dem alle.

---------------------------

theiv


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340