Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

saken

Knøttespiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 72

Lagt til: 15 mar 14, 17:05

0-3 mot Sarp. Her var det lite positivt å ta med seg videre spør man meg. Ja, vi triller litt ball, men har vel knapt en god pasning til en medspiller innenfor 30 m av målet til S08.Defensivt vaklende og offensivt fraværende, midtbanen med støttepasninger. Oppskrift på suksess? Nå har ikke jeg sett noen av de andre treningskampene, men utifra referater og kommentarer jeg har lest er vel ikke denne kampen et unntak i så måte...

 

Ja, vi er ikke dårligere enn S08 i 1.omgang. Men å trille ball på 40-50 meter fra mål er ikke akkurat å presse motstanderen. Det positive å ta med seg fra 1.omgang er at vi ikke slipper til all verden bakover. Fremover er det tannløst og et bevegelsesmønster som i mine øyne viser at man ikke vet hva de andre på laget har planer om. Noen løper dit, andre hit og noen står og ser på. Og pasninger i alle retninger, både dit det er røde og hvite og dit det er blå og hvite, samt dit det er ingen :P

 

Problemet vårt ligger ikke i mangel på spiss, vi har jo ikke spillere som kan fore spissene med sjanser. Selv med Messi eller Ronaldo på topp hadde vi vel endt opp med 0 mål i dag. Den enslige spissen vår fikk jo ikke en eneste pasning som ga ham en sjanse til å score. Eneste vi presterer på 90 min er sjansen til Olsen etter 10-15 min + et par halvfarlige langskudd samt straffesituasjonen. Ellers er det helt dødt.

 

Spillere er mer gira på å slå pasninger bakover enn å tørre å utfordre fremover. Særlig så man dette på Olsen og Alesaami. Flere tilfeller man er 1 mot 1 og har god plass, men velger å slå støtte før man overhodet har prøvd. Offensive bevegelser? Nei, det gidder vi ikke å jobbe med. Vi trener kondis i stedet! Adaramola må jo være tidenes av og på spiller. Provoserende dårlig i lange perioder, så en glitrende innvolvering. Umulig å bli klok på.

 

Pr nå er FFK svekka i forhold til i fjor hvor vi endte på 10.plass. Ramberg og Jabbie ut, Berg inn? Ikke akkurat styrka der. Olsen og Nystrøm inn fremover, ingen av de har prestert noe særlig de siste 3 åra og har en skadehistorikk som til og med er ille til FFK å være. Nei, jeg er fornøyd om  man ikke blander seg inn i bunnstriden denne sesongen. Og da må Grorud henvises til benken, noe annet er håpløst. Han er IKKE bedre enn Duré og Martinsen.Nei, skal vi ha håp her må man sette sin lit til Standerholden og Shaswaari, som knapt har spilt i oppkjøringa. Lover overhodet ikke bra.

 

mvh

Sølve A. Karlsrudengen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340