Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 17 feb 14, 09:05

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Det ble hevdet at Karlsen og Jocke hentet de nevnte spillerne helt på egenhånd.  Det tillot jeg meg å kalle vrøvl. 

Selvsagt har alle disse spillerne agenter. Hvilke spillere har ikke agenter? Jeg har ikke hørt om en eneste spiller på et visst nivå som ikke har en agent som er tilknyttet et eller annen agentfirma. Noen mer, og noen mindre seriøse enn andre. 

Man tar jo kontakt med klubben til spilleren man har lyst til å hente, og som et nødvendig onde i den sammenhengen kommer jo agenten på banen. Han er selvsagt interessert i tjene sine penger, intet annet. Uansett om han heter Patrick Mørck, Tore Pedersen eller Jim Solbakken.

Poenget er at både TKK og Jocke speidet på disse spillerne du nevnte i mange måneder for å forsikre seg om at dette var spillere som var riktige å satse på for FFK. I dagens FFK har man ikke mulighet til å se på spillere på forhånd før man tar en råsjans og evt kjøper dem. Det kaller jeg gambling på høyt nivå. Det har ikke en fattigfrans-klubb som FFK råd til.

At jeg kom opp med det som er et sted mellom 95% og 100% sannhet om disse spillerne, og hvem som hentet dem tålte du tydeligvis ikke. Det skjønner jeg jo siden du tydeligvis (i ditt hode) kan og vet alt i denne verden. At du kaller mitt innlegg for vrøvl får stå for din egen regning. Jeg ble ikke så frykelig imponert egentlig.

Sånn, det var det. 

God natt. Sov godt. Cool

Spørsmålet er om FFK kan ta seg råd til å bruke penger på speiding, og om de noen gang har hatt råd til det. F.eks RBK betaler nok (husker ikke navnet hans) en speider ett visst beløp for at han skal gjøre en jobb for dem. Og det er nok speidere der ute som jobber for flere mindre klubber(TL nivå). Men at en klubb på FFK sin størrelse skal ha folk ansatt på fulltid som driver med dette henger ikke på greip.

Først må man ha et trenerapparat som kan utvikle spillere. Og det har vi ikke råd til i dag. Så må man ha økonomi til å hente de spillerne en speider(som man betaler på et eller annet nivå) finner.

Vi har en eneste suksesshistorie når det gjelder spillere vi har hentet ute. Gamboa. Han hentet vi billig, og solgte dyrt etter en kort periode der han hadde bidratt sportslig. Dominoc var også en suksess gjennom at han ble solgt dyrt, men bidro lite her. Men om dette dekket kostnadene klubben hadde med speiding vet jeg ikke.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f