Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 14 nov 13, 15:07


Det ser jo veldig lyst ut dette. Når prosessen siden man startet innledende samtaler i sommer nå har endt opp i enighet, og partene (Værste og rådmann) er så tydelig, i tillegg til at F-B har signaler om et klart politsk flertall, går nok dette i boks. FFK kan begynne med blanke ark, (med kun noen bleke rester av omdømmeflekker) og gjeldfri, samt med en stadionkostnad som er til å leve med.

Værste har nå gjort sitt, og ryddet opp. Det er ingen tvil om at de har bidratt med veldig mye penger, og har holdt liv i klubben ved kunstig åndedrett. Så får diskusjonen on hvorvidt det opprinnelige opplegget var bra eller dårlig legges død. Dessuten har klubben fått en struktur og ledelse i styre og administrasjon som virker solid.

Men for å komme tilbake i toppen må langt flere bidra. Mange på sponsorsiden hoppet av, forståelig nok, med begrunnelse i den økonnomiske hengemyra og alt rotet, og påstandene om at penger inn i klubben var penger inn i Værstesluket. Nå er dette tilbakelagt. 

Terje Høili var en de sterkeste kritikerne til Værste- og stadionopplegget, og begrunnet sin tilbaketrekking med situasjonen som var. Han gikk også ut og skisserte løsningen som nå ser ut til å bli en realitet - klubben får slettet sin gjeld, kommunene tar over og klubben leier på gunstige vilkår. Da bør han gå foran, og raskt signalisere støtte før kommende sesong. Det vil være en viktig signaleffekt, og åpne for flere sponsorer. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f