Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 09 okt 13, 14:01


Spør overhodet ikke om noen rykter om dette - hvor får du det fra ? Ber om bekreftelse på om at dette medfører riktighet, altså at representanter fra FFK som klubb har spredd rykter om Bakkerud. Det er jo flere her som tydeligvis svelger dette rått og ukritisk. Selv synes jeg altså at FFK ledelsen har vært profesjonelle og ikke sagt noe ut om dette. Alle vi i gata har jo lurt på akkurat dette!

At FFK hadde en muldvarp i systemet for noen år siden (som Svein "kosten" løste opp i på en proff måte) er en kjent sak. Jeg har stor respekt for lederne i FFK systemet som har villet seg så vondt å ta verv de siste årene. At avtroppende og eksisterende styre skal få denne her i fleisen synes jeg er usselt, spesielt hvis dette er rykter som kommer fra andre kanaler som f.eks.mannen i gata. Og der er det rykteflom, helt sjuk  rykteflom faktisk.

Du må skille snørr og barter, det ser ut til å være et problem i denne byen. Har du en plankehaugjakke på deg og sier noe dumt så skal FFK ledelsen måtte ta kostnaden for dette - herlig !!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f