Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 19 aug 13, 11:16
Endret: 19 aug 13, 11:17
Endret av: Lars 29


Geir Bakken, kan være et bra valg. Kjenner bare til han fra det han skrev i Fredrikstad Blad, spesielt i saker i og rundt FFK. Synes han da virket støddig og uredd i sin skrivemåte. Og en støddig kar er vel det klubben nå trenger.

Selv om koblingen til Fredrikstad Blad er nær (selv om han ikke lenger har hatt noen stilling der), så er byen såpass liten at det vanskelig å finne noen som ikke har en kopling den ene eller den andre veien.

Men klubben trenger fortsatt frisk kapital, får håpe nå at Spillerinvest/Høili og andre vil tilføre penger og det blir en avklaring rundt stadion så raskt som mulig.

Alle snakker om kommunen skal overta, en mulighet kunne også vært at Terje Høili kjøper stadion og at FFK, kan leie denne for si 1 mill i året. Få en leieavtale som si strekker seg over 100 år. Da får vi som i Molde en egen Høili stadion i Fredrikstad :-). Om det så blir hetende Europris stadion (gud forby) så er det i verste fall en levelig løsning. Skjer vel ikke,  men er mer for det enn at det blir kunstgress og en kommunal "felles" bane. Ikke det at jeg tror det vil bli mange brukere som melder seg uansett.

Lov å drømme litt da. Geir Bakken, ta en telefon til Høili ihvertfall :-)

 

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340