Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tone Beate

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 mai 13
Innlegg: 20

Lagt til: 07 jul 13, 12:05


Det kom opp et spørsmål i tråden "Veien videre" som jeg tolker som et spørsmål om hva som skjer med spillerne og kontrakter. Til det er dette å si:

Trenerteamet evaluerer spillerstallen fortløpende og kommer med rapporter og forslag til sportsutvalget. Klubbstyret holdes orientert. Når overgangsvinduet nærmer seg blir det gjort en vurdering om noen skal ut eller inn. Forhandlinger med de aktuelle spillerne blir startet. Siden Jokke er sykmeldt faller det nå på administrasjonen og sportsutvalget. Så spørs det da om FFK kan tilby det som spilleren ønsker for å bli. I den siste tiden har vi jo vært i den uheldige situasjonen at vi har måttet selge spillere vi gjerne ville ha beholdt fordi vi får penger for dem. Cry I tillegg har FFK har som policy å ta hensyn til spillernes ønsker og latt dem gå til andre klubber hvis det har vært spillerens ønske. Bedre å være i en hyggelig klubb å spille for, enn en kjip.

Til dette overgangsvinduet/Bosmanspillere, er samtaler i gang. Simen Rafn blir behandlet som alle andre spillere. Hvem faren hans er urelevant. Håper det var svar på spørsmålet.

---------------------------

Tone Beate


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f