Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 25 jun 13, 18:31

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av Erikk

Problemet er vel at Værste har satt klubben i en umulig økonomisk situasjon. 

Hvordan da?

Føler vel at dette blir omatt og omatt igjen - også i svar til deg :

Om du leser litt lenger oppe i tråden  så ser du at det FB hevder i stadige linker "Betaler 6 mill i året for stadion" er direkte feil - det oppdager man bare ved å lese FB's egne artikkel. Snittet for de siste årene før 2012 er over det dobbelte.

Og det hjelper fint lite å flisespikke på at "aksjene skal tilbake" og "det kan ikke tas utbytte".Eller prøve på bløffen i FB : Klubben er flertallseier". En høy leie er en høy leie, og kostnaden som bokføres i klubben er like høy om pengene blir igjen i Stadion as eller ikke. Med tilsvarende negative effekt på EK i Sport as - da med tilhørende lisenstrøbbel kvartal etter kvartal. Det er lett å lese av dine innlegg at du har god økonomifaglig peil - og da vet du også at det regnskapsmessig ikke hjelper noe som helst om dette faktisk betales eller ikke.

Videre har Værste - selvom de helt sikkert ikke har ønsket eller planlagt det - satt klubben i en svært vanskelig økonomisk situasjon fordi de gjennom en altfor dyr stadionavtale har (måttet) konvertere gjeld til aksjekapital for ikke å miste lisensen pga for lav EK. Dette har ført til at de samme folkene sitter på alle sider av bordet - og sponsorene rømmer med halen mellom bena.

Av samme årsak har de kuttet og kuttet i det sportslige - som har ført til at også publikum gradvis har blitt borte. Som har ført til at man har måttet konvertere og kutte og konvertere og kutte osv osv.

Og det er vel grunn til å mistenke at den aller største potensielle sponsoren har holdt seg vekk lenge pga at grunnlagsløftene for å flytte stadion til Værste så til de grader er brutt.

Om ikke dette er å sette klubben i en umulig økonomisk situasjon - ja da må både Erikk og jeg være helt på jordet. Vi er i tilfelle ikke alene på det jordet.

Kanskje sponsorer og publikum skulle kreve det samme som Værste? Hver gang vi betaler inn penger så skal vi ha aksjer i Sport as :)?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340