Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 15 mai 13, 00:52

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av Balto

Jan Rafn har langt innlegg i Demokraten idag

Et spørsmål reltert til dette som kanskje Rafn kan svare på: Hvordan kan klubben slå AS'et konkurs?

Som Jan sier, FFK er en av kreditorene, og har derfor rett til å begjære konkurs.. Værste vil kunne sperre ved  cashe ut, men dette vil nok sitte langt inne.

Men det er også en annen mulighet: Å si opp samarbeidsavtalen mellom FFK  klubb og FFK Sport AS. Ved å si opp denne avtalen tilfaller alle markedsrettigheter igjen til klubben, og da har ikke AS noen aktiva, altså ingen mulighet til å tjene penger, og værste, som største kreditor, vil derfor ikke ha noe annet valg enn å slå Sport AS konkurs. Og ta tapet på strak arm uten å mukke, siden dette er ren "business" for oss. ;-)

Ved en eventuell konkurs av Sport AS vil FFK fremdeles måtte forholde seg til Stadion AS, siden de har et kontraktsforhold med dem om stadion (inklusive gjeld på 41 mill). Stadion AS er et "ideelt AS", dvs det står i deres statutter at de ikke er der for tjene penger.

Jeg har lenge ment at dette er den beste løsningen for FFK, faktisk, siden det kunstige åndedrettet av Sport AS fra Værste sin side bare utsetter det uunngåelige: FFK Sport AS i dagens avtaler og kontrakter har ikke livets rett.

Hadde JEG sittet som klubbleder og fått slengt 7 millioner underskudd i trynet etter å ha blitt lovet verste fall 0-regnskap og bedt om regnskapstall gjentatte ganger hadde jeg sagt opp avtalen på dagen. For det er jo ikke mulig å ha tillit til et Sport AS etter noe sånt.

Det er ikke ofte jeg sier "se til Særp", men akkurat i denne saken gjør jeg det: Sarpsborg 08 har ikke noe Sport AS å slite med. Der skjer alle viktige prosesser i klubb, og ikke noe annet sted. Ingen fishy kontrakter, ingen arrogante og ubehøvlede styreledere. Bare klubb. Medlemmer. Årsmøte. Da kan du snakke om "folkelighet", som jo er en verdi i FFK...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340