Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 13 mai 13, 14:16

Opprinnelig postet av Tøfflus

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Dette begynte med at klubben solgte stadion og råderett over egen drift i 1997, pga at man var teknisk konkurs.

Mener du med dette å si at klubbens medlemmer (og klubbstyret) i praksis har vært bundet på hender og føtter siden den gang og at AS har hatt all makt? Høres ikke bra ut.

Fram til avtalen om ny stadion ble signert hadde man trolig fortsatt en stor grad av handlefrihet og klubben hadde vel bra tyngde i as'et. Også fordi beløpene rundt salg av gamle stadion var mindre og enklere å håndtere om ønsket å reversere dette. Nå ble jo ikke det nødvendig da klubben fikk tilbake store deler av gamle stadion i gave.

Etter inngåelse av avtale om stadion på Værste må man åpenbart ha trodd at man hadde stor grad av handlefrihet - kombinert med at man levde over evne. Etterhvert har både realitetene rundt stadionavtalen i gjensidig sammenheng med generell økonomisk svikt gitt all makt til stadioneierne.

Men jeg er enig med kanogvetalt at starten på det hele var når man måtte selge første gangen. Hadde holdningen den gangen vært at "dette er noe vi bare ikke kan gjøre". og man hadde greid å løse problemene på annen måte, så kunne mye vært annerledes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f