Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 02 mai 13, 11:20

Opprinnelig postet av Rey

Det jeg derimot ikke var fullt så fornøyd med var nedrakking av Plankehaugen og oss vanlige supportere som liker å kle oss i rødt og hvitt når vi er på kamp.(Hovedsaklig artikkelen "Hva slags fan er du?"). Blekka blir ikke mer populær ved å rakke ned på store deler av kundegrunnlaget. Men akkurat den kritikken regner jeg med at dere forventet Smile.

(Debatten om tribune(u)kultur tror jeg vi dropper i denne tråden. Akkurat der har vi vært mange ganger før og det er ikke så veldig relevant for tråden. Det fører sjeldent noe godt med seg).

 

Så du forteller meningen din for så og konstatere at dette ikke skal debatteres? Innlegget i Ille Blad er jo i seg selv et debattinnlegg for å skape en diskusjon. Er det virkelig sånn at det er en direkte sammenheng ved det å være supporter og å kle seg i sponsorutstyr fra klubben? I Norge virker det å være oppfatningen, noe som skiller seg fra en del andre land. Jeg synes ikke artikkelen på noen som helst måte rakker ned på "vanlige supportere" (hvor kom forresten den merkelappen inn, hvem er i kategorien "vanlige supportere" egentlig?).


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f