Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

olav3232

Juniorspiller

Ble medlem: 12 sep 10
Innlegg: 191

Lagt til: 19 jan 13, 13:30

En ny sesong står for døren, og et nytt år på tribunen hører med.
Etter hva jeg vet skal Plankehaugen flytte tilbake til den tidligere V-formasjonen som de hadde i begynnelsen
på den nye stadion. Jeg ser for meg i året som kommer at det kommer til å være færre på Plankehaugen sitt felt enn noen gang, så stemningen kommer nok derfor til å være påfallende dårlig.

Jeg nekter å gi opp kampen for å få en positiv supporterkultur her i byen, selv om det ser ut som det er et dødt løp. Man skal ikke mange år tilbake før vi var en storhet, både på kvalitet og kvantitet. 

Det har også vært dårlig med tifo de siste årene, uten at vi skal skryte på oss å noen gang ha vært best på det området. Personlig legger jeg ned mye tid i både planlegging, maling og rigging av tifo og flagg hver kamp selv om det ikke har blitt de store tifoene enda. Uten flere frivillige til å male lar det seg rett og slett ikke gjøre, om vi ønsker å ha storslåtte tifoer når klubben feirer 110 år i år og når vi får Stabøk på besøk 16. mai trenger vi flere til å male og hjelpe til. Jeg tar i mot alle med åpne armer, du trenger ikke være ung og sprek for å bli med, ei heller ha rørt i en malekost noen gang. Alle er velkomne, send meg en PM her på forumet eller send meg en melding på 90 96 13 81 om du skulle føle at du har noe å bidra med, ingenting er bindende.

Håper at Plankehaugen steller i stand en tribunekulturmøte før sesongen slik som i fjor, slik at vi får orden på alt sammen før sesongstart.

Godt nytt år alle sammen, og velkommen til enda et år på betongen! 

---------------------------

Forever young, infamous youth, forever ultras.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f