Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 18 nov 12, 20:09

Ikke annet enn fortjent. Synd at mye av arbeidet som ble lagt ned sist gang vi rykket ned føles litt bortkastet ut nå. Grunnlaget hvor vi faktisk hadde en del spennende og gode spillere er blitt en del ødelagt nå. Nå forsvinner vel de med kvalitet som allerede ikke har forsvunnet og vi står egentlig på bar bakken som for tre år siden.

Håper i hver fall vi får inn en trener med en bestemt filosofi, som gjør at man kan kjennetegne laget på en eller annen måte. At spillerne har faste arbeidsoppgaver og faktisk vet hvor ballen skal når de får den mellom beina. Så får vi håpe at vi klarer å hente inn noen ny spennende spillere og starte på nytt nok en gang.

Likegyldigheter har egentlig kommet som en mørkere og mørkere skygge i år, så nedrykket denne gangen er faktisk ikke så ille å svelge, til tross for at det sitter noen 13 kilometer fra Fredrikstad som kommer til å nyte Tippeliga-spill. På en annen side, om vi får en jubelsesong og de får en gedigen nedtur, så kan man likevel glede seg litt til neste år. Tipper i hvert fall sarpingene har hatt det mer moro i Adeccoligaen enn vi har hatt i Tippeligaen i år.

Ses til våren!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f