Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 27 okt 12, 20:34

Opprinnelig postet av Rey

Da er vi uenige A9$h. Selvfølgelig skal det være lov å være brutalt ærlig i blant, men realiteten er ikke at vi har rykket ned enda. Overfor omverdenen mener jeg det er viktig å sende signaler om at man ikke har gitt opp. Ellers kommer ingen på kampene i det hele tatt.

Og vi har ikke rykket ned enda. Alle trodde vel vi skulle rykke ned i 2005 også da vi hadde igjen Start i siste runde. Vi klarte oss da og kan klare oss nå også.

Helt enig i at vi kan klare oss - Men da er faktisk første steg å ha et oppvaksmøte. Det er noe fundamentalt galt når man slipper inn 9 mål på 2 kamper, lager straffer i hytt og pine. Et større problem er også at Amundsen ikke får igjennom hva han enn prøver på til spillerene, slik det ser ut nå så går dette laget rett ned.

Han har vrøvlet om det samme kamp etter kamp nå, at vi må se fremover. Kanskje man må se bakover på hva som går galt kamp etter kamp før man velger å se fremover. De tar jo ikke lærdom? Laget lekker som en sil

---------------------------

"Det er ingenting danskene er mer redd for, enn å bli slått av et Drillo-spillende norsk landslag. Det er deres ultimate mareritt, og en stor og grunnleggende nasjonal frykt. Danmark har alt å tape"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340