Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 30 sep 12, 11:32
Endret: 30 sep 12, 11:35
Endret av: Plankekæll

Hvis man skal snakke om "redningsmenn" må vi nesten ta med Tor Trondsen som kom til FFK i 2002. Vi hadde altså landets beste stopperduo i 2.divisjon med Tore Pedersen og Tor Trondsen. Kent Bergersen kom også inn og styrket FFK.

I 2003 i 1.divisjon fikk vi jo inn Rikhardur Dadason som var viktig for laget på slutten av sesongen. Christian Petersen kom også inn og var god. 

I 2004 slet vi fælt i Tippeligaen, men på sommeren fikk vi inn noen gode forsterkninger i Wade Barrett, Bora Zivkovic, Raio Piiroja, Alexander Lund Hansen og ikke minst Dagfinn Enerly (som debuterte som høyreback!!). Jeg vil absolutt kalle disse redningsmenn for FFK. Høsten 2004 er den absolutt morsomste tiden jeg har opplevd som FFK-supporter. Uten tvil!

2005-sesongen kan vi glatt hoppe over. Men vi fikk inn to gode spillere i Bjørkøy og Kvisvik. Noen redningsmenn vil jeg vel likevel ikke kalle dem. Det største høydepunktet var uten tvil 5-1 seieren mot RBK i regnværet på stadion etterfulgt av CC Cowboys på Værste. Den største tabba dette året var å ansette Drillo. Ved siden av Nordlie-misæren er det den største tabba FFK har gjort sportslig siden Eggens inntog i byen i 2002. Både Zivkovic, Risholt og Ringberg - tre helter - forsvant pga Drillo.

Dårlig med redningsmenn i 2006 også der sesongen huskes for det fantastiske cupgullet på Ullevaal.

I 2007 kan man muligens si at både Wehrman og Gashi var redningsmenn. Uten dem tror jeg vi hadde rykket ned. 

I 2008 hadde vi ingen redningsmenn. Vi fikk sølv, og trengte ingen til å redde oss. Vår beste spiller Tarik forsvant, og erstatterne Everton og Adiyiah var absolutt rubbish.

2009: Nedrykk, Tom Nordlie og kaos. Ingen redningsmenn i det hele tatt.

2010: Opprykk. Klarer ikke å trekke frem noen redningsmenn fra den sesongen heller. Eller jo, muligens Gunnar Heidar Thorvaldsson som god, spesielt i kvalik-kampene. Hele laget var redningsmenn og fantastiske mot Hønefoss i kvalik-finalene. En herlig opptur etter en rar sesong.

2011: James Keene. Folk flest rev seg nok i håret over hans svake spill de første kampene. Han fikk til og med et hodeløst rødt kort hjemme mot Sogndal. To kort på noen få minutter. Etterhvert ble han omtrent folkehelt i FFK med sitt herlige engasjement og killerinstinkt på banen. En ganske begrenset spiller, men han fikk med seg et par viktige mål og bidro til at FFK beholdt plassen.

Dette ble veldig off-topic da tråden skal handle om Martin Pusic, beklager det. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f