Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 10 sep 12, 14:58

Opprinnelig postet av Rafn

 

Nå er det vel ingen i det sittende klubbstyret som har slått seg på brystet og sagt at de er de beste til å styre alt. Det jeg har påpekt er at det beste for klubben hadde vært at vi hadde jobbet sammen for å klare dette, og at det sitter masse kompetanse i klubbstyret som ikke blir brukt fordi vi (de ) ikke involveres.

 

Dette var at svar til "Mystical", på om man skulle velge det ene eller andre. Og ikke ment som noen kritikk av klubbstyret. Jeg har en klar oppfatning av at generalforsamlingen ønsker å velge folk inn i styret som har fotballkompetanse og en fartstid i klubben. Det er fair nok.

Men når økonomien er så til de grader i grøfta, og har vært det i 20 år, så er det på tide med en opprydding. Og det er smertefullt. Nå har jeg, i motsetning til deg, aldri møtt Følstad. men en ting er jeg sikker på. Uansett hvordan en person med hans mandat som ryddegutt hadde fremstått, så ville en heltestatus underveis i prosessen vært en umulighet.

Dette du skriver om markedsavdelingen kan jeg være enig med deg i, men det er langt enklere å selge noe som er etterspurt, enn noe som ikke er det. Jeg må inrømme at jeg var usikker på om det var penger ut av vinduet å kjøpe sesongkort til denne sesongen, da konkurstrusselen ble kommunisert av de som satt på pengesekken. Det er mitt personlige "sponsorbidrag". Jeg vil tro andre større sponsorer tenkte det samme. Bortsett fra det har jeg ingen forutsetning til å si noe om markedsavdelingens innsats.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f