Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 10 sep 12, 11:27

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av Tøfflus

 

Men lisensen er vel oppe til vurdering hvert år? Dermed, hvis NFF mener at forholdet mellom klubb og AS per dags dato ikke utøves i tråd med avtalen, kan de nekte FFK lisens neste gang den er oppe til vurdering (til vinteren?), og voila, 2. divisjon.

Det skal vel mer til at lisensen trekkes tilbake underveis i en sesong. Da må det vel foreligge en så klar forandring i forholdet mellom klubb og AS at det er innlysende at det strider mot avtalen som NFF har velsignet.

Samarbeidsavtalen mellom klubb og AS ble utformet i -97. Hvis AS pr i dag ikke oppfyller kravene i avtalen er vel dette en sak mellom klubb og AS, i første omgang. Er det noen som helst grunn til å tro at dette er tilfelle? Altså at AS'et ikke oppfyller kravene i avtalen?

Tror du ikke må henge deg så mye opp i avtalen som ble inngått i 97 og heller ikke aksjeloven. OK at i henhold til aksjeloven så er strukturen korrekt. Men saken er at det er NFF som setter kravene til lisensen og de krever at det er Klubben som skal stå over AS i hiarkiet, altså det er AS som raporterer til klubben og det er da klubben som tar den endelige besluttnigen. Det er ett krav NFF har satt for at man skal få lisens. Så er det da opp til FFK å løse dette problemet hvis ikke kan det få konsekvenser

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f