Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 15 aug 12, 11:46

Opprinnelig postet av Kai Roger

Hører heller ikke til her på temaet,eller kanskje det gjør det?

Jan Rafn: Jeg har etterlyst en fremtidsvisjon. Kall det gjerne et 'hårete' mål,eller noe som alle kan jobbe sammen imot.

Jobbes det i Klubb,med en Sportsplan? En plan med vyer,og mål for la oss si neste 5 års periode? eller 10 års persiode for den del? Eller jobber vi kun et år av gangen?

Jeg etterlyser dette,fordi jeg tror  en langsiktig plan,kunne gjort at alle sammen...spillere,supportere,næringsliv osv, kunne hatt noe å se fram til,og jobbe imot SAMMEN. Slik det er idag,er det kun økonomi,økonomi,og økonomi. Ja...økonomi er knallviktig......men drømmer og vyer er vel så viktig...ikke minst for interessen til alle som har et hjerte for Klubben. Ikke minst kan en Sportsplan si noe om at eks ifra Guttelaget spiller vi tilnærmet lik slik som A-laget gjør,slik at spillere i ung alder,lærer seg Roller,og kan enklere komme inn i A-stallen og VITE hva de skal gjøre.

En Sportsplan som kanskje innholder planer og vyer,om hvilken type fotball vi skal spille,at vi iløpet av perioden skal etablere oss som topp 8 i Norge...kanskje ha som målsettning å vinne cuppen? Kvalikk for Europa?

Slike drømmer,vil etter min mening sammensveise Klubben og supporterne og ikke minst de supporterne som drar på kamp,i ny og ne. Får vi de supporterne på kamp også,vil vi jo øke tilskuertallet med 2-3 tusen i snitt,noe som betyr klingende,og sårt tiltrengte penger i kassa.

Posetivt ment,og for egen regning...Moderator må gjerne flytte dette til en tråd der det passer best.Wink

Selvfølgelig har vi en sportsplan. Vi var i ferd med å bygge et sterkt lag, men dessverre så har den økonomiske situasjoenen forandret hverdagen for oss alle. Det er ikke så enkelt med langsiktige planer med A-laget nåt kartet blir så til de grader forandret nesten over natten.

Vi satte igang med guttelag i 2012 og dette har vært en suksees. Allerede nå ser vi at vi hevder oss blandt de beste i landet og at dette var et riktig og viktig steg for klubben å ta.

Klubben har en rød tråd fra bylaget og opp til A-lag og det hospiteres oppover i alle ledd. Fra bylag til gutt, fra gutt til jr og fra jr-A-lag

Klubben vil få et løft når Håkon Wibe Lund starter opp. Han vil ha bl.a hovedansvar for oppfølging av unge spillere.

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f