Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 10 aug 12, 00:34

Opprinnelig postet av arte et labore

Opprinnelig postet av Kai Roger
Vi har vel ikke hatt stoppere som scorer mål,siden Piroja scora 2 mål imot Lyn,en kamp som forøvrig ble annulert.

Jeg regner med det ikke var helt seriøst ment, men det stopper ikke meg for å dra frem litt statistikk:

Faktisk er det bare to spillere i forsvarsrekken som ikke har scoret så langt denne sesongen. En av dem av nyankomne Aleesami og den andre er Martinsen. Selv utskjelte Dahl scoret jo to før han stakk tilbake til Enga. Forsvarsspillerne har faktisk scoret dobbelt så mange mål i år, som de bidro med i fjor allerede. Skal likevel litt å toppe året i Adeccoligaen da de stod for hele 17 mål!

 

 

sant det. Når jeg skreiv tenkte jeg på midtstoppere som kommer opp på eks corner. Helt riktig at Dahl har scora,men litt av,eller hele poenget mitt er at Grorud er litt mere målfarlig enn det Horn er,spesielt på dødball.....det har Grorud vist i Brann.

Og ja....jeg mener særiøst at Grorud er bedre enn Horn. Og det skal ikke legges så stor vekt på,for det er jo lov å ha forskjellige meninger. Spør mann 3-4 Brann supportere,vil du alltid finne noen som er missfornøyde med alt og alle. I bergen vet vi at alt kan ganges opp med 2 eller 3 gangen,når det kommer til meninger om Brann. Jeg kunne også funnet Brann supportere som ikke ville at Brann skulle selge Grorud. Han har vært 3.valg iår,på et Brann forsvar,som har spilt ok. Tror forøvrig at Horn blir 3. valg i Godset også,hvis det er dit han drar.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f