Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Thygesen

Juniorspiller

Ble medlem: 06 mar 08
Innlegg: 153

Lagt til: 29 jul 12, 15:53


Det er selvfølgelig ikke noe poeng i å reise fra den nåværende stadion hvis vi ender opp med en bærekraftig avtale. Problemet er at en slik avtale ( hvertfall samtaler mellom partene) burde vært på plass for lengst. Vi blir kjørt i grøfta økonomisk, noe som har satt oss under administrasjon av NFF, og som har gått brutalt utover vårt sportslige produkt.

Per i dag har vi store problemer med å få endene til å møtes, selv om vi har kuttet kraftig på alle områder. Nå er det vel også slik at vi ikke betaler gjeld hverken i år eller neste år, nettopp for å få økonomien til å gå rundt. Det betyr at vi fra 2014 skal begynne å nedbetale gjeld i tillegg til den skyhøye leien. Personlig tror jeg vi er konkurs før 2014 om en ny avtale ikke kommer på plass. Det begynner virkelig å haste.

Nå var det vel nettopp værste som sa at stadion på værste IKKE skulle gå utover det sportslige. Nå har det jo til de grader gjort det. På tide å få noen bærekraftige rammebetingelser- eller finne oss et annet sted å spille fotball. FFK må stikke fingern i jorda å si at dette ikke går..

---------------------------

"Vanlig sunn fornuft er ikke særlig vanlig."

-Francois de Voltaire


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f