Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 29 jul 12, 11:56
Endret: 29 jul 12, 13:01
Endret av: Willy René

Opprinnelig postet av Tøfflus

Opprinnelig postet av Willy René

Utopisk tanke at FFK skulle måtte spørre om lov til å spille på Sarpsborg Stadion så lenge det finnes et praktanlegg i Fredrikstad.

Bare for å pirke: Det er ingen utopi, men en dystopi. Utopier er positive Wink Jeg nevnte bare Sarpsborg Stadion fordi det er mer sannsynlig enn en annen bane i Fredrikstad. Jeg er enig i at det nok vil hviskes og tiskes mye i krokene for å unngå noe slikt.

Fredrikstad Stadion ble bygget for FFK og er klubbens nye hjem. Dette hjemmet er dyrt, og akkurat som mange boligeiere på slutten av 80-tallet sliter FFK med å betjene gjelda på hjemmet sitt. Forskjellen er at her er det ikke noe marked for boligen. Det er ingen som er interesserte i å ta over etter FFK, fordi det er for dyrt. Værste AS har ingen mulighet til å hente ut mer penger fra noen andre.

Når det gjelder de presenterte utopiene om nytt svært fellesanlegg betalt av Høili og andre ikke-Værste-aktører, er det bare å glemme. Kommunen vil ikke tillate at areal benyttes til et nytt fotballstadion når det allerede finnes et utmerket slikt i byen.

Nei, FFK og Værste reforhandle stadionavtalen slik at den reflekterer klubbens betalingsevne. Klubben har ingen andre steder å spille, og stadion har ingen andre klubber til å ta over bruken.

Takk for lærdommen, man lærer så lenge man leverSmile, "Erasmus Montanus"

"En sten kan ikke flyve, MorLille kan ikke flyve, ergo er MorLille en sten"Smile

Enig, FFK og Værste reforhandle stadionavtalen, det er her nøkkelen ligger.

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f