Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 29 jul 12, 00:24
Endret: 29 jul 12, 00:26
Endret av: Willy René

Opprinnelig postet av Tøfflus

Opprinnelig postet av olav3232

Morsom tanke å komme seg vekk fra Værste. Utrolig synd at stadion på Holmen forsvant.
Hvilken stadion er det i Fredrikstad som per dags dato egentlig har best forutsetninger for å kunne bli brukt neste sesong ved eventuelt spill i Adeccoen, utenom den vi bruker nå? Stadionen må da så klart bygges ut.

Det er antagelig Sentralidrettsanlegget, men det er totalt urealistisk. Husk, kravene til anlegg er høyere nå enn før. Stabæk hadde sitt svare strev med å få godkjent Nadderud, som jo var Tippeliga-arena så sent som i 2008. Riktignok er kravene i Adeccodassen lavere enn i TL, men de mest lugubre stedene (som Ranheim Idrettsplass og lignende) lever på nåde. Hadde det vært opp til NFF, ville Ranheim ha spilt på Lerkendal.

Dersom ikke Værste gir FFK en leieavtale klubben har råd til, er det faktisk mer realistisk at vi ydmyker oss og ringer Sarpsborg Kommune, enn at vi får lov av NFF til å spille på Sentralidrettsanlegget.

Utopisk tanke at FFK skulle måtte spørre om lov til å spille på Sarpsborg Stadion så lenge det finnes et praktanlegg i Fredrikstad.

Går det så ille at det værst tenkelige skulle skje at klubben eller selskapene rundt klubben er i ferd med å gå konkurs så er man kommet så langt at noen mennesker kommer til å sette seg ned sammen for å snakke sammen.

At noen mennesker kommer til å stille krav mot en eventuell motpart for selv å stille opp. Jeg tror fortsatt på dialog.

De løsninger som enkelte fremsetter over her er ikke bare utopi, det er nærmest science fiction, iallefall det at T. Høili kommer til å bygge en stadion på Øssia.

Det MÅ finnes bedre løsninger for å legge nær fortid bak seg og å komme videre for å gjøre Fredrikstad by til en varig tippeligaby og FFK til en klubb som markerer seg positivt i norsk fotball.

Men før så skjer så er det mulig at det blir  en tids vandring i skyggenes dal.

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f