Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 11 mai 12, 21:38

Opprinnelig postet av niggle

Men er ikke disse pengemennene mest tjent med at FFK går bra og at den ikke går konk? Det er noe jeg ikke forstår her...

Nå er etableringen ute på Værste-området så godt i gang, og mye av eiendomsmassen er solgt videre for at Værste skal ha midler til å videreutvikle området med nye prosjekter, bl.a. Helsehuset.

Ikke usannsynlig var stadionutbyggingen lokomotivet som satte det hele i gang, det spørs vel om Værste er like avhengig av FFK nå. Videre tyder det på, i alle fall når man leser bl.a. Holters innlegg over, at Værste tenker sine egne interesser før FFK`s sine.

Det mange av oss trodde når den nye stadion stod ferdig, at dette var en lykke for FFK, ser heller ut nå til å bidra til klubbens undergang.

Klubben sitter med forpliktelser den ikke har muligheter til å innfri, og hensyntatt de årlige utbetalingene vedr. stadion og sviktende inntekter så sitter de kanskje igjen med et av tippeligaens laveste budsjett-tall når det gjelder sportslig satsing.

Var ikke budsjettet på rundt 60 mill? Så svikter inntektene med 15 mill, og så går 18 mill til Værste?

Dette lover ikke godt for å si det sånn.........

---------------------------

"Visst" vi ikke får inn flere spillere så er det ikke "possetivt", da blir det ikke bedre enn i "fjord"! "Uproffersjonelt"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340