Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 09 mai 12, 22:59
Endret: 09 mai 12, 23:10
Endret av: Holters

Erstatteren kan det hende man allerede har i Trond Amundsen. Det er ingen tvil om at han løper i sirkler rundt Aune rent fotballfaglig. Greit nok at han allerede er assistent og har ett ord med i laget, men det er alltid anerledes å være sjef og ha det endelige ordet. I tillegg er det vel ikke direkte ukjent at de to ikke alltid er enige om valgene som tas.

Mitt poeng er at det umulig kan bli så mye dårligere enn det Aune presterer. Av den grunn jeg villig å la Amundsen prøve seg som hovedtrener. Det er også den eneste løsningen vi har råd til. Jeg har lenge forsøkt å være positiv til Aune, forsvart ham utad, og argumentert med økonomien, men jeg orker rett og slett ikke å holde på sånn lenger. Til det ser jeg altfor lite fremgang og altfor mange floskler.

Nei, vi har ikke penger til å hente en dyr topptrener med et stort navn. Det er heller ikke det vi trenger. Jeg ønsker ingen av de såkalte norske "topptrenerne". I stedet finnes det spennende valg både her og der. Gjerne en svenske som er en god lagbygger. Svenske trenere har hatt en imponerende suksess i Tippeligaen de siste årene. Akurat som vi har hentet spennende - og gode - unge spillere, er det mulig å finne trenere som ikke helt har det store navnet ennå. Rikard Norling var en slik person. Det skipet har selvsagt seilet nå ,men det finnes flere dere ute. I tillegg må det selvsagt være en trener som er villige til å fortsette den spennende linje FFK har lagt seg på med å satse ungt og lovende. En slik løsning vil trolig uansett ikke være aktuelt før etter sesongen grunnet FFKs økonomi med Aune på utgått kontrakt.

Å påstå at Aune er trener for knapper og glansbilder er i beste fall en sannhet med modifikasjoner. Aune har en god lønn, og en langt bedre lønn enn det han ville ha tjent som lærer på Frederik II. Jeg er overbevist om at mange trenere ville ha grepet sjansen og trent FFK dersom de fikk muligheten. Til tross for økonomisk kaos, og en stadionavtale jeg grøsser på ryggen av hver gang den nevnes, har FFK fortsatt et stort navn i fotballnorge.

Ikke vet jeg hvordan FFK skal komme seg ut av uføret. Ethvert normalt selskap med regnskapstallene til FFK ville ha vært slått konkurs for lengst. Fotballklubber er svært unike i så måte, Man tilgir røde tall langt enklere svake sportslige prestasjoner. Produktet er hva som leveres på banen, og per dags dato leveres det ikke på banen.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f