Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vedahl

Juniorspiller

Ble medlem: 19 sep 08
Innlegg: 98

Lagt til: 09 mai 12, 22:43

Synes det er litt morsomt hvordan mange hele tiden snur kappa med vinden i dette spørsmålet. Få uker før opprykket i 2010 ropte de fleste etter Aunes hode på et fat. Etter seierene mot Hønefoss snudde vinden helt og mannen ble hyllet som en helt (bla over flere sider i FB dagen etter opprykket). Mange fulgte etter, og plutselig var det ikke måte på hvor positivt ting var med "ungdomslinjen, sunn økonomi og ung lovende trener". De få gjenværende Aune-kritikerene ble stemplet som useriøse. Men kan virkelig to fotballkamper snu opp ned på de faktiske realiteter?

Desverre ikke. De faktiske realiteter er at Aune har levert systematisk veldig svake resultater over tid.

I 2009 hadde han ca halve poengsnittet i de kampene han ledet kontra de kampene Grönis og Tom ledet.

I 2010 presterte han å lede laget med Adeccos desitert største budsjett og beste spillerstall inn til en tredjeplass.

I 2011 leverte han under pari med en av tippeligaens mest spennende staller (ref Svea i VG). Dog var denne sesongen et aldri så lite fremskritt for laget og Aune som trener.

2012 til nå viser 5 poeng på 7 kamper og cup-exit for Halden.

Greit nok har man spart et par hundretusen i året kontra å ha en "ordentlig" trener. Men hva er akkumulert inntektstap som følge av Aunes prestasjoner på benken? Vil egentlig ikke tenke på det, det gjør bare vondt. Med tanke på hvor viktig en trener er for et fotballag, må dette være kroneksemplet på å "spare seg til fant".

Og hva nå? Økonomien i klubben er fullstendig nedkjørt og ny trener fremstår som en urealistisk drøm. Vannstyringen på økonomi og sport har gått så langt at det nesten må et mirakel til for å snu dette. Lyspunkter? Vi har (inntil videre) noen meget dyktige fotballspillere (i Tarik, Hussain og Landgren) som alene kan være nok til å berge plassen inneværende år. Men på sikt blir dette tungt.  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f