Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

KR

Bedriftsspiller
Ble medlem: 14 jul 10
Innlegg: 17

Lagt til: 09 mai 12, 22:13

Jeg er totalt uenig i at Tom Freddy Aune må gå, og synes at han er riktig mann for FFK. 

Holters skriver at Aune har fått all verdens tillitt, tid og ro. At han har fått ro er vel feil? Er vel bare i 2009 det har vært mer negativitet rundt klubben enn det er nå? Økonimisk kaos, Piiroja-saken m.m. Dette er noe som MÅ påvirke spillergruppen.

Hvis vi kun ser på spillerstallen så er en skadefri første 11er mer enn god nok til å klare seg i Tippeligaen, men utover det er stallen syltynn. At stallen er tynn er noe vi har sett de siste kampene hvor en del spillere har vært ute med skader.  Tanken før sesongen var at rutinerte spillere som Knudsen, Holm, Ramberg, Tarik og Horn skulle være stammen i laget og bidra med rutine og kvalitet. Nå har det seg slik at 3 av de 5 er ute med skade. Særlig at forsvarssjefen Jørgen Horn er ute har vært et problem for FFK. De første kampene i sesongen brukte vi Dahl Hagen, Dure, Martinsen og Landgren som forsvarsfirer. Dette er noe som fungerte bra hvis man ser bort fra Sandnes Ulf kampen. Mot Enga borte brukte vi Strømsborg, Dahl Hagen, Martinsen og Hansen som forsvarsfirer. Det var vel da den store forsvarskrisen slo inn for fullt. Bare for å krisemaksimere situasjonen så skal jeg overdrive litt. I 2010 var ikke Martinsen god nok som midtstopper for FFK i Adeccoligaen. Da var Ophaug og Piiroja det foretrukne stopperparet. Pr.dags dato er Martinsen forsvarssjefen vår. Dahl Hagen er en spiller som ikke er god nok som venstre back for Vålerenga, han er nå vår midtstopper. Mads Hansen er venstreving og er nå vår venstreback. Er det rart at forsvaret sliter om dagen? Mot Kvik hjalp det ikke at Masalin stod i mål. Hjertet i halsen hver gang han er involvert.

Midtbanen vår varierer fra det mest fantastiske til det mest håpløse. Dette kommer av at vi har unge talentfulle spillere med stort potensiale, og unge spillere varierer mye i prestasjonene. Jabbie og Hussein er to spillere som kan ble meget gode, men varierer en del. Tanken før sesongen var vel at Holm/Ramberg skulle være den siste spilleren i midtbanetrioen for å bidra med rutine. Nå er det Berntsen som er den siste i midtbanetrioen. Altså vi har tre tenåringer på midtbanen våres. Hvilke andre lag har det?

Under tiden med Aune har FFKs spillerstall blitt en del år yngre. Tidligere hadde vi rutinerte spillere som tok mer ansvar (Piiroja/Borges/Askar/Thomassen) Nå er de borte og erstattet med unge lovende spillere, med stort utviklingspotensiale. Jeg vil si at Aune har vært flink til å utvikle disse nye spillerne. Gamboa tok store skritt under tiden i FFK. Thomassen fikk først tillit under Aune og han utviklet seg mye under de sesongene. Hussein, Jabbie og Dure er også i ferd med å utvikle seg til gode spillere for FFK. Der har Aune og FFK gjort en god jobb med utvikle spillere.

Hvilke trenere kunne gjort det bedre under de rådende forhold? Aune er etter min mening rett mann for FFK.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f