Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 03 mai 12, 21:49

Opprinnelig postet av Kai Roger

Ja,det har jeg. LSK har jo ikke spilt dårlig,men hatt fryktelig dårlig uttelling,og Haglund har sagt de må bruke våren til å 'spille seg inn'.

Så har også Haglund hatt muligheten til å hente inn 10-12 spillere før denne sesongen. Dessuten sitter LSK på en langt bedre og bredere tropp en FFK fra før av. En trener som Haglund ville aldri gått med på en lønn som Aune, og samtidig kommet til en klubb som trenger penger fra en rik onkel for å låne Bernsten i én måned. Ikke et vondt ord om Daniel Berntsen, men FFK er så uattraktivt for en trener som det kan få blitt. Lav lønn, masse press, null ressurser og en syltynn tropp blottet for rutine. Joda, det er potiensiale som bare dét i troppen, men uten rutine og spillere med lederevner vil vi ikke levere stabilt. Og å skaffe seg denne typen spillere er alt for dyrt for oss, enda mindre skal vi kaste bort penger på ny trener. Så her er det nok bare smøre seg med tålmodighet... 

Å hevde at FFK er attraktivt for trenere pga historie, stadion osv blir fjernt når alle andre faktorer peker så til de grader nedover.

---------------------------

samhold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f