Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5524

Lagt til: 30 apr 12, 11:15

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av matsinho

Opprinnelig postet av kanogvetalt

En annen ting er at jeg godt kan forstå spillere som forsøker å filme seg til straffe, når det lykkes så ofte som det gjør.

Jeg kan vitterlig ikke fordra Høiland, og har historier på han som ikke er almen kjente. Allikevel skulle jeg likt å sett den spissen som ikke faller på den taklingen der. Han går kanskje etter straffe i den situasjonen, men Duré går fem på.

Det er ingenting å si om det straffesparket. Høiland først på ballen, Duré for sent ute og feller han.

Straffe!

Nå har jeg sett mange repriser av situasjonen, og i de fleste ser man ikke at Dure er på ballen. Repisen på TV 2 Sport, som jeg fikk opp på telefonen i pausen, viser tydelig at Dure er først på ballen, at det blir et motspark mellom de to, og at Høiland bare "legger igjen" venstrebenet slik at det skal se ut som om Dure feller han. Straffesparket var feil idømt.

Forstår at dommeren ikke har lett for å se, men hovedgrunnen til at han vurderer det som straffe er at Høiland "simulerer" felling. 

Dermed forstår jeg veldig godt at spillerne forsøker å filme til seg straffe. Skulle vært artig å sett en statistikk for tippeligaen på hvor mange ganger filming gir straffe, og hvor mange ganger det gir gult kort.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340