Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 28 apr 12, 20:46

Hvor var forsvarssjefen i dag? Eller, rettere sagt hele forsvaret? Makan til nochalant holdning hvor ingen tok ansvar. Her var det bedre å la ballen skli forbi og la andre ta ansvaret fremfor å ha innsatsen til å ta ballene selv.

Var ballen smittet med gonoré eller klamydia i dag? Det virker som spillerne ville bli kvitt den fortest mulig, gjerne med umotiverte bingoballer langt pokker i vold i håp om at en av ballene ville treffe en medspiller en gang i fremtiden.

Andreomgangen starter så uendelig mye bedre og det kunne fort blitt en deilig comebackkveld. I steden for slår forsvaret til med sin udugelighet for ente gang og man slipper inn fire mål mot Sandnes Ulf.

Denne kampen bør komme høyt opp på Hall of Shame, sammen med 1-3 for Follo, 1-3 mot Alta og 1-4 mot Aalesund.

Jeg var ærlig nok til å si ifra da jeg kjøpte billett at fyren bak kassen hadde tastet inn 14 kroner på kortautomaten, ikke 140. Jeg burde egentlig gått tilbake og krevd å kun betale de 14 kronene likevel, for det var sånn cirka det kampen var verdt i dag.

All honnør til Sandnes Ulf i førsteomgang. Presset og stresset FFK høyt og som gjorde at den offensive delen i FFK var omtrent like kreativ som en hvit stol i et hjørne i et mørkt rom (hva nå enn det betyr).

Denne kampen bør være et skamfullt engangsminne denne sesongen. Aldri mer skal jeg dra på stadion med lysten til å gå før pause. Nesten utrolig at Plankehaugen holdt ut, og stemningen var jo nesten elektrisk på 3-3 en stakkars stund.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f