Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 23 apr 12, 12:20

Opprinnelig postet av Erikk


Hvis Værste flår klubben blir den sportlsigge satsingen så lav at det går hardt utover både sponsor-og publikumsinntekter. Vi klarte oss i Tippeligeaen forrige sesong. Kanskje vi klarer denne også, men med så lav sportslig satsing vil vi rykke ned til slutt. Da vil vi ikke vær være i stand til å betale Værste for leie av stadion, og jeg kan ikke forstå hvorfor Værste sitter og ser på at dette skjer.

Dette blir å forenkle det hele veldig. Klubben har brukt mer penger(99 % av dette på det sportslige) enn de har tjent i mange år. Dette må det gjøres opp for parallelt med dagens sportslige satsing. Derfor har vi ikke mer penger å satse på det sportslige enn klubber med langt mindre inntektsgrunnlag, som Sogndal osv.

Værste har jo tross alt strukket seg ganske langt i å sanere gjeld, samt betalingsutsettelser. Men de ønsker å forrente sine investeringer i noe grad. Kan også forstå at de setter Sport AS og administrasjonen under administrasjon da man ikke har holdt seg innenfor avtalte rammer.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f