Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 20 apr 12, 18:13

Opprinnelig postet av Erikk


Slik jeg forstår det er argumentene for plast økonomiske, og ikke noe annet. Hvis noen kunne legge fram et nøyaktig og gjennomtenkt regnestykke som viser hvor mye man vil spare ved å gjøre dette hadde det vært til stor nytte i denne debatten.

Jeg er vel så opptatt av alle de faktorene som IKKE vil komme til syne i en økonomisk analyse. Og jeg håper disse faktorene blir tatt alvorlige i den interne analyse man nå holder på med.

Det er dessuten svært mange ting å tenke på ndg faktorer som kommer til syne. En ting som få har tenkt på er at med plast på stadion, så vil vi ha mulighet til å trene på egne baner både med plast og gress (den borte ved den ene dokka på FMV), men denne gressbanen vil forsvinne så fort området skal bygges ut, og hvor er vi da? Jo, da mangler vi nok en gang treningsbane, denne gang med gress.

Og så er vi ute og kjøre: Hensynet til det sportslige, hvor det tvingende nødvendig å gjennomføre treninger på naturgress dagene før du skal ut og spille kamp på nettopp naturgress, og hensynet til økonomi...

 Plast på stadion vil ikke løse problemet med treningsbaner!

Nei, når vi overlater sportslige anliggender til ensidige økonomiske hensyn, da er vi ute og sykler for alvor. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f