Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 14 apr 12, 22:01

Å heisann Jocke Jonssson. Var det virkelig nødvendig å fyre seg så kraftig opp over artikkelen til Vidar Henriksen?

Fredriksstad Blad er og vil vel alltid bli FFK-fiendtlige, og kun opptatt av store skandaløse overskrifter ála Se og Hør. Intet nytt under sola der med andre ord. Henriksen kunne fint brukt en annen overskrift, selv om innholdet i artikkelen var greit.

Alt Borges kom med i intervjuet med Henriksen var helt greit og riktig etter mitt syn. Borges ble forespeilet noe helt annet enn det han fikk. Etter at styret tok Grönis' parti under konflikten med Tor-Kristian Karlsen og Karlsen forsvant ble det intet annet enn kaos i klubben. Sånn sett synes jeg litt synd på Borges som faktisk på dette tidspunktet var regnet som en kommende storstjerne i verdensfotballen. At vi i det hele tatt fikk han til FFK var et under i seg selv.

Jeg synes også det virket som Borges hadde litt vel høye tanker om seg selv, noe denne leilighetshistorien viser. Men hvorfor i alle dager dra Borges ned i søla offentlig da Jocke? Hadde jeg vært Borges nå hadde jeg ikke giddet å ha noe mer med svensken vår å gjøre.

At FFK brukte så mye penger på denne spilleren var jo nobelt i seg selv, men det hadde da virkelig ikke klubben råd til. Fullstendig idioti å bruke så mye penger på å frakte familien Borges frem og tilbake flere ganger fra Costa Rica til Norge, og i tillegg på 1.klasse med alt det innebærer.

Ja, FFK behandlet muligens Borges som en konge. Og han oppførte seg vel også deretter er jeg redd. Presterte vel egentlig dårligere og dårligere i FFK-drakta ettersom shortsen ble trangere og trangere. Joda, enkelte superkamper var det som i kvalikkampene mot Hønefoss og spesielt 4-2 kampen mot Brann i fjor på stadion da han scoret hattrick.

Uansett, gratulerer til Vidar Henriksen og Joackim Jonsson som har svertet FFKs rykte enda mer. Det skulle nesten ikke vært mulig, men dere klarte det! Hurra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340