Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 13 apr 12, 21:39
Endret: 13 apr 12, 21:42
Endret av: Holters

Vi spiller jevnt med RBK frem til 1-0. Deretter faller vi helt sammen og får panikk. Baller blir slått til alle kanter uten mål og mening. I tillegg blir vi liggende for lavt.

FFKs beste var Vidar Martinsen. Helt udiskutabelt. Ble faktisk imponert da stadion stemte ham frem som banens beste. Wink Martinsen har hatt en veldig god sesongstart!

Duré sliter med hurtige vendinger, veldig treig rundt sin egen aksje.

Jabbie var god på midten, selv om han lager noen unødvendig frispark, så rydder han unna mye.

Tarik fungerer - nok en gang - dårlig som midtspiss og lykkes med svært lite, men vi har jo ingen andre, da Ruud Tveters ikke får til noe som helst. Hussain var heller ikke til å kjenne igjen og spilte langt under pari. Valencia vant overraskende mange hodedueller, men er nok en gang svak. Håpløs sesongstart av ham. Halvorsen jobber og sliter, men er lite produktiv.

Den som derimot skiller seg ut i ekstremt negativ retning er katastrofen på venstreback. Det ble sagt at Dahl Hagen er tobeint, men i dag hadde han ingen bein. Forferdelige oppspill og pasninger. Slo den utover sidelinjen helt upresset. Han var FFKs dårligste tett fulgt av Thomas Holm. Bare målet (som for øvrig sklir av foten, det ser man på skruen og ballbanen) trekker opp. Holm virker utrent og helt ute av form. Ramberg gjør et positivt innhopp, og så fort han er fit, vil Holm havne på benken.

Jeg må se 1-0-målet om igjen, men 2-0-målet er klønete. Først er Knudsen på bærtur i ei mølje av fotballspillere. Deretter står tre FFK-spillere pent og pyntelig og ser på Larsen styre ballen i mål. Ingen av dem går i kroppen eller i hodeduellen.

Alltid surt å tape når man leder 1-0, men det var ikke akkurat ufortjent...

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340